Τέλος η σεζόν για την Άρσεναλ; Η ατυχία με την Ρεάλ και ο δικός της αποκλεισμός την οδηγούν νομοτελειακά εκτός στόχων

Οι κανονιέρηδες έφτασαν τόσο κοντά και όμως φαίνεται πως το τέλος της σεζόν μπορεί να τους βρει χωρίς χαμόγελο...

Arsenal's Martin Odegaard reacts disappointed after the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Arsenal at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, April 17, 2024. (AP Photo/Christian Bruna)
(AP Photo/Christian Bruna) AP

Η Άρσεναλ σε μία προσπάθεια να παρηγορήσει την Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Άστον Βίλα και τώρα αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Όλα όσα όμορφα είχε καταφέρει να χτίσει η ομάδα του Αρτέτα μέχρι σήμερα άρχισαν ξαφνικά να χάνουν το χρώμα τους. Η Ευρώπη τελείωσε για τους Άγγλους, όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς με αυτοπεποίθηση πως υπάρχει διέξοδος από άλλο... μονοπάτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποδείξει πως μπορεί να έχει υπομονή και ψυχραιμία προκειμένου να κερδίζει πρωταθληματικούς μαραθώνιους. Κυριολεκτικά, στο πρώτο στραβοπάτημα των δύο αντιπάλων της η ομάδα του Μάντσεστερ επέστρεψε στην κορυφή και οι πιθανότητες να γλιστρήσει αλά Τζέραρντ δεν είναι πολλές...

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να βγάλει τους "Πολίτες" από την εξίσωση του Champions League. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πρόκειται να επιτρέψει να χαθεί ένας ακόμη τίτλος, πόσο μάλλον όταν η επιτυχία εξαρτάται αποκλειστικά από την Σίτι. Η Premier League πλέον μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο και δύσκολα οι Λίβερπουλ και Άρσεναλ θα καταφέρουν την ανατροπή.

Συνεπώς, η σεζόν μπορεί πράγματι να λήξει άδοξα. Βέβαια, μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από την φετινή σεζόν της Άρσεναλ και αυτό είναι το παραπάνω βήμα συγκριτικά με πέρυσι. Κάθε βελτίωση είναι καλοδεχούμενη. το γεγονός πως άνοιξαν οι πόρτες τις επιτυχίας για την ομάδα του Αρτέτα οφείλεται στην βελτίωση ατομικά και συλλογικά. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν μπορεί η φετινή χρονιά να θεωρηθεί αποτυχημένη.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ έκανε το καθήκον της και πλέον ο δρόμος για την Χρυσή Μπάλα είναι ανοικτός, Μπέλινγχαμ και Εμπαπέ οι επιζήσαντες

Ο Τσάμπι Αλόνσο στην Ρεάλ; Ο CEO της Λεβερκούζεν δήλωσε βέβαιος για αυτό

News 24/7

24MEDIA NETWORK