Θα ακολουθούσε Ρονάλντο αλλά προτιμά Premier League και "συναισθηματική" συνταξιοδότηση

Χωρίς να κακοκαρδίσει το πρωτάθλημα της Saudi Pro League ή τον ίδιο τον Κριστιάνο, ο παίκτης του Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδιά του.

FILE - Cristiano Ronaldo speaks during a press conference for his official unveiling as a new member of Al Nassr soccer club in in Riyadh, Saudi Arabia, Tuesday, Jan. 3, 2023. Cristiano Ronaldo has come under heavy criticism after seemingly making an offensive gesture following Al Nassrs 3-2 victory over Al Shabab in a Saudi Pro League match on Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Amr Nabil, File)
(AP Photo/Amr Nabil, File) AP

Ένας παίκτης που για πολλούς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μπακ των τελευταίων χρόνων μίλησε σχετικά με το μέλλον του ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ενδεχόμενο Σαουδική Αραβία.

Η Saudi Pro League έχει δαπανήσει πολλά χρήματα σε μεταγραφές, ενώ παράλληλα προσφέρει πλουσιοπάροχα συμβόλαια σε μεγάλους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Κάιλ Γουόκερ λοιπόν δεν μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το άνοιγμα που έκανε προς την Άπω Ανατολή, απεναντίας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί και εκείνος εκεί.

Πάρα ταύτα, αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια τα οποία όμως δείχνουν μία διαφορετική διαδρομή.

Οι δηλώσεις του

"Ποτέ δεν θα πω ποτέ ποτέ. Τα χρήματα που πληρώνουν και όλα αυτά είναι προφανώς ένας σημαντικός παράγοντας για τον οποίο πηγαίνουν εκεί έξω. Ο Ρονάλντο άνοιξε το δρόμο για όλους να πάνε εκεί.

"Αν συνεχίσουν να προσελκύουν τους παίκτες που προσελκύουν, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί, οπότε γιατί να μην θέλεις να πας; Αλλά για μένα η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, οπότε θέλω να αγωνίζομαι σε αυτό το πρωτάθλημα για όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο πιο ψηλά γίνεται".

"Εφόσον τα πόδια μου αντέχουν και εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι μπορώ να συνεισφέρω σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Δεν θέλω να πέσω πολύ χαμηλά γιατί όσο πιο χαμηλά πας νομίζω ότι γίνεται πιο δύσκολο, γιατί έχεις ορισμένες πολυτέλειες στη Σίτι -είτε είναι οι εγκαταστάσεις είτε η διατροφή είτε άλλα- αλλά θα ήθελα να αποσυρθώ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ήμουν εκεί από τόσο νεαρή ηλικία μέχρι που πήγα στην Τότεναμ και έπαιξα μόνο πέντε παιχνίδια. Επέστρεψα δανεικός για μισή σεζόν, οπότε νομίζω ότι έχω περίπου 35 παιχνίδια. Θα πήγαινα για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά για να δώσω πίσω ή ακόμα και να μεταφέρω την εμπειρία μου στους νεότερους παίκτες, αν μπορώ να το κάνω αυτό, τότε θα το ήθελα".

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσελσι πήγε Σαουδική Αραβία για να βρει αγοραστές

Μόλις κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή, προχωρούν σε μεταγραφή οι Κανονιέρηδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK