Θα πέσει το ίντερνετ, έρχεται ντοκιμαντέρ του Μουρίνιο στο Netflix το 2025

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα εμφανιστεί στην συνδρομητική πλατφόρμα μέσα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Chelsea manager Jose Mourinho reacts before the Champions League Group G soccer match between Dynamo Kiev and Chelsea FC in Kiev, Ukraine, Tuesday, Oct. 20, 2015. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)
(AP Photo/Sergei Chuzavkov) AP

το Netflix θα προβάλει ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο στη ζωή του Ζοζέ Μουρίνιο σε λιγότερο από έναν χρόνο από τώρα, δίχως όμως να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Φίλαθλοι από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα για τον "Special One" μέσα από μία διαφορετική οπτική, καθώς πέρα από τα μυστικά της προπονητικής του καριέρας θα μάθουν και πολλά για την προσωπική ζωή του 61χρονου Πορτογάλου τεχνικού.

Η εταιρία παραγωγής που το έχει αναλάβει έχει ήδη εμπειρία από παρόμοια Projects, με την ίδια να είναι εκείνη που ανέλαβε και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ το οποίο είχε θετική αποδοχή από το κοινό.

Αναμφίβολα θα προσελκύσει πολύ φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, ενώ θα είναι μία ευκαιρία συν τις άλλοις για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι για έναν από τους πιο επιδραστικούς προπονητές των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα

Απίθανη η απάντηση του επιθετικού που αυτοπροτάθηκε σε Ρεάλ παρά το ενδιαφέρον της Άρσεναλ

Ένας άπειρος γυμναστής για πιλάτες πιθανώς ευθύνεται για τραυματισμούς στην Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK