Θα βαδίσει στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο, η μετατόπιση του Εμπαπέ στην ενδεκάδα της Ρεάλ και η λογική πίσω από αυτή

Ο Γάλλος είχε από μικρός ως ίνδαλμά του τον Πορτογάλο σταρ και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να φανταστεί τότε πως θα ακολουθήσει την πορεία του.

FILE - In this Sunday April 5, 2015 file photo, Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring a goal during a La Liga soccer match against Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid. FIFA says Ronaldo is on a three-man shortlist for the rebranded FIFA's annual player award. All three candidates play for Spanish clubs. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza, File)
(AP Photo/Daniel Ochoa de Olza, File) AP

Το ερωτικό τρίγωνο Εμπαπέ-Ρεάλ και Παρί έχει φθάσει στο τέλος του, Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και πλέον απομένει μόνο να ολοκληρωθεί η σεζόν προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για ένα happy-end μίας υπόθεσης που πέρασε από χίλια κύματα.

Βέβαια, στη Μαδρίτη ο Εμπαπέ θα κληθεί να προβεί σε μία αλλαγή ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στην ομάδα. Ο ίδιος γνωρίζει πως ο ερχομός του δεν θα επηρεάσει τους ρόλους των υπολοίπων, επομένως υπάρχει μόνο ένας δρόμος για εκείνον, δηλαδή να επιχειρήσει να "μπει στα παπούτσια" του Κριστιάνο Ρονάλντο...

Ο Εμπαπέ θα χρειαστεί να αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στην Ρεάλ, όπως ακριβώς έκανε από ένα σημείο και μετά ο Ρονάλντο έπειτα από προτροπή του Μουρίνιο. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να είναι σύμφωνος με αυτήν την αλλαγή, εξάλλου αυτή η θέση δεν του είναι άγνωστη και διαθέτει εμπειρία ώστε να μην χρειαστεί καιρό προσαρμογής.

Η παρουσία του Βινίσιους λειτουργεί αποτρεπτικά και επί της ουσίας πολύ δύσκολα θα αγωνισθεί ξανά ως αριστερό εξτρέμ ο Γάλλος. Παρόλα αυτά, μία τέτοια θέση θα του επιτρέψει δυνητικά να απογειώσει τα στατιστικά του, μιας και ο στόχος μίας Χρυσής Μπάλας είναι εύλογα το επόμενο μεγάλο σκαλοπάτι.

Διαβάστε περισσότερα

Το τέλος μίας εποχής, Ο Ίκερ Μουνιαΐν αποχωρεί μετά από 15 χρόνια στην Μπιλμπάο

Σοκαριστικό περιστατικό χωρίς προηγούμενο στην Κολομβία, οπαδός εκτόξευσε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK