Τι έχει κάνει επιτέλους ο Κανσέλο στον Πεπ; Η Μπάγερν τον πήρε χωρίς να πληρώσει ευρώ

Ο Σαλιχάμιτζιτς προέβη σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Η Μπάγερν δεν πλήρωσε κανένα ενοίκιο στην Σίτι για Κανσέλο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instructions to his player Joao Cancelo during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United, at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 6, 2022. (AP Photo/Jon Super)
ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ζοάο Κανσέλο AP

Η θύελλα της μετακίνησης του Ζοάο Κανσέλο από την Σίτι στην Μπάγερν δεν έχει κοπάσει. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κομμάτια από το παζλ του τρόπου του δανεισμού του ποδοσφαιριστή στους Γερμανούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν αίσθηση.

Ο Σαλιχάμιτζιτς, λοιπόν, αποκάλυψε πως η Μπάγερν Μονάχου για να πάρει τον πλάγιο αμυντικό από το Μάντσεστερ δεν πλήρωσε τίποτα για τον δανεισμό, εντελώς δωρεάν δηλαδή. Προφανώς βέβαια θα καλύψει το μισθό του, ωστόσο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι ένας τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστής έφυγε με αυτόν τον τρόπο.

Είναι γνωστό από καιρό πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στη ρήτρα αγοράς του Κανσέλο το καλοκαίρι η οποία δεν είναι υποχρεωτική. Αφορά, δηλαδή, καθαρά τους Βαυαρούς εάν θα καταβάλουν ή όχι τα 70.000.000 ευρώ στους Πολίτες για να κάνουν 100% δικό τους τον Πορτογάλο.

Θυμίζουμε πως όταν έγινε το deal, πολλοί έκαναν λόγο για κάκιστες σχέσεις του Κανσέλο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα που τον οδήγησαν στην έξοδο από το Έτιχαντ. Τη δήλωση για τον ελεύθερο δανεισμό του Ζοάο ανήρτησε κι ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Διαβάστε περισσότερα

Λεμπρόν: Τα δάκρυα του "Βασιλιά" μετά από την κατάρριψη του μεγάλου ρεκόρ

Μπάγερν: Πάει για βόμβα 100 εκατ. με έκπληξη του Μουντιάλ

Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ έτοιμοι να την αγοράσουν αντί 8 δισ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK