Τι ισχύει με την σπουδαία υπόθεση Μπάγερν - Ζιντάν; Έτσι σκέφτεται η διοίκηση των Βαυαρών

Φαίνεται πως υπάρχει καπνός σε όσα ακούγονται για τις σκέψεις που κάνει η Μπάγερν για προπονητή κοιτώντας προς την πλευρά του Ζινεντίν Ζιντάν.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ήρθε η στιγμή της επιστροφής του Ζινεντίν Ζιντάν στους πάγκους; Όσον αφορά στην Μπάγερν, πάντως, απαιτείται αναμονή γιατί ο Τόμας Τούχελ παραμένει στη θέση του. Οι Βαυαροί είχαν αποφασίσει να τελειώσουν τη σεζόν με τον Τούχελ, αλλά τώρα φαίνεται πως θα το πάνε παιχνίδι με παιχνίδι γι' αυτό κι έχουν plan b και plan c.

Τι ισχύει, όμως, με τον Ζιζού; Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν συζητήσει εσωτερικά το θέμα, χωρίς να υπάρχει οτιδήποτε δεδομένο στην υπόθεση. Στην Βαυαρία εκτιμούν τον Ζιντάν, την αύρα και την εμπειρία του.

Επίσης, κάτι σημαντικό με την περίπτωση του εμβληματικού Γάλλου είναι πως εφόσον η Μπάγερν αποφασίσει να χωρίσει με τον Τούχελ θα τον έχει άμεσα διαθέσιμο, καθώς από τότε που αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει δεσμευτεί με άλλη ομάδα και κινείται στην ελεύθερη αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι σπρώχνει τον Χάρι Κέιν να εγκαταλείψει το καράβι

Η Μπάγερν πάει να κάνει χαλάστρα στη Λίβερπουλ, αλλά ο Ζιντάν μπορεί να σώσει την παρτίδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK