Το Γιάννινα-Εργότελης είναι ήδη υποψήφιο για 'ματς της χρονιάς'

Ο Γιώργος Παμλίδης σημείωσε ένα επικής ομορφιάς γκολ σε ένα από τα πιο θεαματικά ματς της Super League 2.

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν την επίτευξη γκολ κόντρα στον Εργοτέλη
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν την επίτευξη γκολ κόντρα στον Εργοτέλη EUROKINISSI SPORTS

Η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν βγαλμένη από παλιές καλές μέρες Super League της περασμένης δεκαετίας. Ο Άγιαξ της Ηπείρου είχε μέσα Πίτου Γκαρσία, Σιόντη, Παμλίδη, Νικολιά, Μπουκουβάλα και Χουτεσιώτη, ενώ ο Εργοτέλης γι' ακόμα μια φορά δεν απογοήτευσε, κατεβαίνοντας όπως πάντα με ένα δίδυμο γρήγορων παικτών αφρικανικής καταγωγής, τους Κουατένγκ-Έφορντ (ΕΦΟΡΝΤ!), τον μπαρουτοκαπνισμένο και με αμαρτωλό, ΑΕΚτζίδικο παρελθόν, Δημήτρη Γροντή, τον ταλαντούχο πορτιέρο Κατσιμήτρο και το wonderkid Γιάννη Ιατρούδη. Αυτή η ομηρική μάχη έληξε 2-2, με τις δυο ομάδες να δικαιώνουν πραγματικά τον ορισμό της 'μάχης' παίζοντας ελεύθερα, φουλ επιθετικά, με άμυνες βγαλμένες από το Κολοσσαίο, με τον Εργοτέλη να παίζει 'σφαίρα' τις αντεπιθέσεις και με τα Γιάννενα να παίζουν σκληρά, προσπαθώντας να επιβάλλουν ρυθμό και να κερδίσουν κατοχές.

Όχι, το ΠΑΣ-Εργοτέλης δεν ήταν το Μπαρτσελόνα-Βαλένθια. Όχι, ο Πίτου Γκαρσία και ο Δημήτρης Γροντής δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Μαξιμιλιάνο Γκόμες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το ποδόσφαιρο με ταχύτητες FIFA 19 που παίζεται στην Ισπανία με αυτό που βλέπουμε στην χώρα μας.

Πάντα όμως οι αγώνες όπως το ΠΑΣ-Εργοτέλης θα μας χαρίζουν το ποδοσφαιρικό ισοδύναμο μιας βραδιάς στην αρένα, με πρωταγωνιστές ισοδύναμους μονομάχους. Πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα μας κόβουν την ανάσα, όπως το α λα Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γκολ του Γιώργου Παμλίδη που διαμόρφωσε για τον ΠΑΣ το τελικό 2-2.

 

Πρέπει να πωληθεί ο Λέο Ζαμπά; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK