Μπάγερν: Ο Όλιβερ Καν μίλησε για τις "τάσεις φυγής" του Μίλερ

Στα καλά καθούμενα ο γερμανικός Τύπος άνοιξε θέμα παραμονής του Τόμας Μίλερ στην Μπάγερν και ο Καν μίλησε σχετικά.

Germany's Thomas Muller laughs with England's Harry Kane at the end of the UEFA Nations League soccer match between England and Germany at Wembley stadium in London, Monday, Sept. 26, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τόμας Μίλερ είναι εκ των παικτών της Μπάγερν (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Μένει ή φεύγει ο Τόμας Μίλερ από την Μπάγερν; Οι Γερμανοί άναψαν φωτιά καθώς σε πολλά δημοσιεύματα κυκλοφόρησε η φήμη περί σκέψεων του έμπειρου ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί όσο κανείς.

Το ζήτημα πήρε έκταση και σχετικά τοποθετήθηκε ο επί των αποφάσεων στους Βαυαρούς, Όλιβερ Καν. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ήταν ξεκάθαρος: "Δεν πρόκειται να γίνει. Ο Τόμας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν τραυματίζεται ποτέ κι έχει δυνατή προσωπικότητα. Είναι σημαντικός. Είμαι σίγουρος πως ο Τόμας θα παίξει πολλά ματς για μας".

Όλα τα παραπάνω προέκυψαν έπειτα από δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μίλερ να θέλει να φύγει το καλοκαίρι επειδή πλέον δεν είναι βασικός στην ομάδα του Τόμας Τούχελ. Από την απάντηση του Καν, δύσκολα ο 33χρονος θα πει "αντίο" στην αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι έξι παίκτες που οι Σαουδάραβες θέλουν και δίνουν τα πάντα

Λεάο: Το νέο ετήσιο salary του σούπερ σταρ της Μίλαν είναι μικρό για τις Ρεάλ, Σίτι etc.

Πάρτι γιγάντων για το "ναι" του Ματέο Κόβατσιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK