Οι έξι παίκτες που οι Σαουδάραβες θέλουν και δίνουν τα πάντα

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη που φλερτάρουν με το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να παίζουν μπάλα στην Αραβία. Αυτά είναι τα χρήματα που τους προσφέρονται.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Μεταγραφές στις χώρες της Αραβίας γίνονται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην Αλ Νάσερ αντί γιγαντιαίου αντιτίμου το θέμα πήρε τεράστια έκταση με τους Σαουδάραβες να παλεύουν να φέρουν κι άλλους σπουδαίους παίκτες στην πατρίδα τους πληρώνοντας αδρά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λιονέλ Μέσι για τον οποίο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αλ Χιλάλ προσφέρει πάνω από 300.000.000 ευρώ ετησίως! Και λίστα δεν σταματάει στον Αργεντινό σούπερ σταρ. Εκεί αρχίζει. Πάμε να δούμε όλους τους υπόλοιπους...

Μπουσκέτς: Για τον θρύλο της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς η Mundo Deportivo έχει γράψει πως κυρίως η Αλ Χιλάλ τον μαρκάρει για να υπογράψει εκεί με 18.000.000 ευρώ ετησίως. Αυτό σημαίνει πως ο πολύπειρος χαφ θα έχει να λαμβάνει πάνω από 300.000 ευρώ την εβδομάδα.

Γιορίς: Το τελευταίο όνομα προστέθηκε στη χρυσή λίστα είναι αυτό του Γάλλου τερματοφύλακα, Ούγκο Γιορίς. Οι Σαουδάραβες, σύμφωνα με τους TIMES, του δίνουν τα ίδια με τον Μπούσκετς. Δηλαδή 300.000 την εβδομάδα. Τα τριπλά απ' αυτά που παίρνει στην Τότεναμ δηλαδή. Δύσκολο να βρει ανάλογα χρήματα στην Ευρώπη.

Ζαχά: Η Κρίσταλ Πάλας θέλει να κρατήσει τον Γουίλφριντ Ζαχά στις τάξεις της. Ωστόσο, η Αλ Ιτιχάντ ενδιαφέρεται και του έχει κάνει πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ. Η ομάδα του πάντως δίνει μάχη για να τον κρατήσει με πρόταση ύψους 200.000 ευρώ την εβδομάδα.

Άλμπα: Ένας ακόμη παίκτης που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Οι διαθέσεις των Σαουδαράβων αναφορικά με τα χρήματα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Καντέ: Κι ο Ενγκολό Καντέ παρουσιάζεται από τα διεθνή ΜΜΕ ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Αλ Νασρ. Ο Γάλλος δεν έχει ανανεώσει με την Τσέλσι, μένει ελεύθερους σε μερικούς μήνες και σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει ένα τιτάνιο payday στην Σαουδική Αραβία.

Φιρμίνο: Τελευταίος από τους "γνωστούς" της σχετικής λίστας ο Μπόμπι. Ο Βραζιλιάνος εδώ και πολλές εβδομάδες έχει ανακοινώσει πως φεύγει από την Λίβερπουλ. Στο κατόπι του βρίσκονται η Μπαρτσελόνα (σ.σ. έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν Μέσα στην Ισπανία), αλλά και ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που δεν έχει γραφτεί τ' όνομά της.

Διαβάστε περισσότερα

Πάρτι γιγάντων για το "ναι" του Ματέο Κόβατσιτς

Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ είπε "ναι σε όλα" και το μεγάλο deal προχωράει

Ρεάλ: Ποντάρει στην αστάθεια και μετά τον Μπέλιγχαμ πάει για τον άνθρωπο που πλήγωσε τον Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK