Το μεγαλείο της ανιδιοτελούς αγάπης του Περόνε για τον Ηρακλή

"Δεν κοίταξα ότι θα έπαιζα στην τελευταία κατηγορία, ήθελα απλά να παίξω στον Ηρακλή". Η συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε αποδεικνύει πως ήταν πολύ μεγάλος παίκτης, μεγαλύτερος κι από όσο ο ίδιος πίστευε για τον εαυτό του.

Ο Εμανουέλ Περόνε κατά τη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο
Ο Εμανουέλ Περόνε κατά τη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο MOTIONTEAM

Ο Εμανουέλ Περόνε ανακοίνωσε και τυπικά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή. Είχε προηγηθεί ένα επικό γκολ, με το οποίο είχε χαρίσει λίγη λάτιν μαγεία στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΜ και ο τελευταίος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο. Από την επόμενη εβδομάδα, ο Περόνε θα βρίσκεται στη γενέτειρά του, Αργεντινή. Μέχρι τότε, όμως, αξίζει να φωτίσουμε τη διακριτική, ρομαντική, ανιδιοτελή αγάπη με την οποία αγκάλιασε τον Ηρακλή, σε μια δύσκολη εποχή. Για την αγάπη αυτή, μίλησε σε μια -τρομερά δύσκολη για τον ίδιο- συνέντευξη Τύπου.

  • Από αυτήν τη συνέντευξη Τύπου μπορούμε να κρατήσουμε ορισμένα στοιχεία, όπως την υπέρ-διακριτική σπόντα του για τα γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση του Ηρακλή στον πάτο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Ο Ηρακλής είναι η ομάδα που αδικήθηκε πιο πολύ από όλους. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τους νόμους αυτοί που διοικούν. Ήταν δύσκολο για την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα".
  • Το γκολ που θυμάται με νοσταλγία και αγάπη, κόντρα στην ΑΕΚ, όταν και οι δυο ομάδες πάλευαν για να ανέβουν στη Super League:
  • Το γεγονός ότι ποτέ δεν θα θεωρήσει τον εαυτό του 'σύμβολο' του Ηρακλή, αλλά έναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε στην ομάδα, γιατί την αγαπούσε. Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Δεν θεωρώ πως είμαι σύμβολο, δεν θέλω να συγκρίνομαι με άλλους ανθρώπους που έδωσαν περισσότερα. Κάνω αυτό που μου αρέσει, σε μια ομάδα που αγαπάω και με αγαπάει".
  • Το 'παράθυρο' που άνοιξε για το μέλλον, λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει κι άλλο τον Ηρακλή, από κάποιο διαφορετικό πόστο. Άλλωστε, η θέση του συλλόγου είναι μέσα στο κλαμπ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει να κερδηθεί ξανά, από εκείνους που τον αγαπούν ανιδιοτελώς.

Έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ; Η απάντηση στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο:

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK