Το μέλλον του Βαν Ντάικ στην Λίβερπουλ είναι ένα ερωτηματικό, επικρατούν νέες συνθήκες

Το αντίο του Κλοπ δημιουργεί νέες καταστάσεις και η ομάδα θα κληθεί να βρει λύσεις.

Liverpool's Virgil van Dijk gestures during the Europa League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Atalanta, at the Anfield stadium in Liverpool, England, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τον μεγάλο αποχωρισμό με το προπονητή που την επανέφερε στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης. Εύλογα η επόμενη μέρα με τον Άρνε Σλοτ στο τιμόνι της ομάδας δεν θα ήταν ένα φωτεινό μονοπάτι δίχως διακλαδώσεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το συμβόλαιο του Βαν Ντάικ. Ο ίδιος, όπως δήλωσε, δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για ανανέωση και πλέον η έκβαση της υπόθεσης είναι ένα ερωτηματικό.

«Θα υπάρξει μια μεγάλη μετάβαση στη Λίβερπουλ και είμαι μέρος αυτής!»

«Νέα συμφωνία; Δεν υπάρχουν νέα για αυτό, ο σύλλογος είναι απασχολημένος τώρα. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ τον σύλλογο... μπορείτε να το δείτε αυτό».

Σε ένα χρόνο από τώρα το συμβόλαιο του Ολλανδού αμυντικού ολοκληρώνεται. Οι "Κόκκινοι" πιέζουν τον αμυντικό προκειμένου να υπογραφεί η επέκταση προτού δοθεί η δυνατότητα στον παίκτη να συνομιλήσει με άλλες ομάδες. Από την πλευρά του Βαν Ντάικ, είναι προτιμότερο να "τρενάρει" την διαδικασία ώστε να αποκτήσει μία καλύτερη ιδέα για την κατάσταση της ομάδας στην μετά-Κλοπ εποχή.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι οριστικό, μετά την χαμένη ευκαιρία με την Λίβερπουλ θα παραμείνει στην Σπόρτινγκ

Ο Ζιντάν δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην προπονητική και η απάντηση του δείχνει την πρόθεση

News 24/7

24MEDIA NETWORK