Η European Super League λέει "ερχόμαστε" μέσω του νέου CEO

Σύμφωνα με τον νέο CEO, Μπερντ Ρέιχαρντ η ιδέα που "πάγωσε" το 2021, η European Super League, είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα από το 2024/2025, με την συμμετοχή όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

FILE - In this Tuesday, April 20, 2021 file photo, Chelsea fans protest outside Stamford Bridge stadium in London, against Chelsea's decision to be included amongst the clubs attempting to form a new European Super League. Only nine of the 12 European clubs who launched an ill-fated bid to form a Super League have agreed to a peace deal with UEFA and accepted being fined millions of dollars, Friday May 7, 2021. The remaining trio of rebels, Barcelona, Real Madrid and Juventus, are at risk of being banned from the Champions League for not renouncing the breakaway. (AP Photo/Matt Dunham, File)
Οπαδός της Τσέλσι διαμαρτύρεται κατά της European Super League AP PHOTO/MATT DUNHAM, FILE

Μία ιδέα που είχε παγώσει φαίνεται πως έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Ο νέος CEO της Α22 Management, Μπερντ Ρέιχαρντ φαίνεται πως στοχεύει στην υλοποίηση της ιδέας του πρωταθλήματος των μεγάλων, της European Super League από το 2024/2025.

Πρόκειται για μία πρόταση που είχε έρθει στο προσκήνιο από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, στις αρχές του 2021 και είχε τη στήριξη αρκετών μεγάλων ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Ευρώπης πλην της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, ο νέος CEO που είναι άλλοτε ισχυρός άνδρας του ομίλου RTL από την Γερμανία, φάνηκε αρκετά αισιόδοξος μιλώντας στους Financial Times λέγοντας πως "...θέλουμε να προσεγγίσουμε τα ενδιαφερόμενα μέλη της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας και να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα. Πιστεύουμε ότι και οι φίλαθλοι θα στηρίξουν αυτή την ιδέα και η μορφή της διοργάνωσης δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο..."

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρονάλντο φεύγει νευριασμένος για τ' αποδυτήρια και ο Τεν Χαχ λέει ότι θα ασχοληθεί αργότερα

Το ρολόι του Μπενζεμά κόστισε όσο δύο σπίτια, το ρολόι του Λεβαντόφσκι δεν γεμίζει ούτε ντεπόζιτο μηχανής

Ο Φράνκο Χάρα παίρνει περισσότερα χρήματα από τον Γκάρεθ Μπέιλ στο MLS

News 24/7

24MEDIA NETWORK