Το σίριαλ του Ιανουαρίου δεν πήγε Μπάρτσα λόγω FFP

Πώς ο Νικολό Ζανιόλο βρισκόταν σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά το deal χάλασε λόγω FFP αποκάλυψε ο μάνατζερ του.

Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League final between AS Roma and Feyenoord at National Arena in Tirana, Albania, Wednesday, May 25, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σε σιρίαλ εξελίχθηκε η υπόθεση της μεταγραφής του Νικολό Ζανιόλο στη χειμερινή περίοδο καθώς ο Ιταλός πριν αποκτηθεί από την Γαλατασαράι βρέθηκε ένα βήμα πριν από την μετακίνηση του στην Μπόρνμουθ.

Για τον Ιταλό ποδοσφαιριστή μίλησε ο εκπρόσωπος του λέγοντας πως πλην της Μπόρνμουθ, υπήρξαν συζητήσεις Ρόμα και παίκτη και με την Μπαρτσελόνα αλλά το deal δεν προχώρησε εξαιτίας των δημοσιονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μπλαουγκράνα.

"...Ο Νικολό ήταν στη λίστα της Μπαρτσελόνα τον Γενάρη, είναι αλήθεια. Τον εκτιμούσαν αλλά δυστυχώς δεν ήταν πιθανό να ολοκληρωθεί το deal για δημοσιονομικούς λόγους. Έπρεπε να αλλάξει παραστάσεις. Είναι χαρούμενος στην Γαλατά..."

Θυμίζουμε πως ο Ζανιόλο αρχικά δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Ρόμα αλλά εν συνέχεια άλλαξε γνώμη, με την Γαλατά να βγάζε από τα ταμεία της το ποσό των 15.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, στην εκπνοή των μεταγραφών.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Πήγε να χαιρετήσει τον Μπέκαμ και έγινε viral

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τούχελ

Τσέλσι: Κι όμως! Έχει κλείσει εδώ και μήνες φορ για τη νέα σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK