Κασίγιας: "Η χειρότερη εμφάνιση της καριέρας μου"

Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος ήταν εμφανώς στεναχωρημένοι μετά την ήττα της εθνικής τους με 1-5 από την Ολλανδία. Αυτό φάνηκε και στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης που κλήθηκαν να μιλήσουν, ενώ έδωσαν το σύνθημα για αντεπίθεση.

Κασίγιας: "Η χειρότερη εμφάνιση της καριέρας μου"

Δεν τα παρατάνε Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος μετά την απογοητευτική ήττα από την Ολλανδία καθώς ξέρουν ότι η πραγματική εικόνα της ομάδας είναι άλλη και υπάρχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Κασίγιας, είχε τη δύναμη να παραδεχτεί την κακή εμφάνιση του και τα λάθη του, συμφώνησε πως η Ισπανία μετά το 3-1 πέταξε λευκή πετσέτα ενώ τονίζει ότι δεν τα παρατάει κανείς και κοιτάνε όλοι το ματς με τη Χιλή και την πρόκριση. Άλλωστε, όπως είπε, είναι λογικό η Ισπανία να δέχεται τεράστια πίεση σαν πρωταθλήτρια κόσμου.

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι πως πρόκειται για δικό μου λάθος. Είναι η χειρότερη εμφάνιση της καριέρας μου. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη. Η Ολλανδία ήταν πολύ καλή, εμείς το ακριβώς αντίθετο. Μερικές φορές είναι καλό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, ώστε να αντιδράσεις, όπως πρέπει να κάνουμε τώρα. Τώρα κοιτάμε τον 'τελικό' με τη Χιλή. Το παρατήσαμε μετά το 1-3, ξέραμε πως τελείωσε. Ας μην δίνουμε τόσες διαστάσεις στο θέμα. Είμαστε πρωταθλητές κόσμου και δεχόμαστε την κριτική, είναι λογικό. Προχωράμε..."

Ο Ράμος, από την άλλη, συμφώνησε στο ότι η Ισπανία έκανε κακό ματς, η ήττα τους στεναχώρησε όλους, αλλά πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, όπως πάντα, προκειμένου να προχωρήσουν. Οι δηλώσεις του:

"Ήταν δύσκολο. Άλλη αρχή θέλαμε. Δεν παίξαμε καλά, ήταν καλύτεροι. Όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλοι και το αντίστροφο, δεν θα 'φωτογραφίσουμε' κάποιον υπεύθυνο. Απλά να αλλάξουμε όσα δεν κάναμε καλά.

Έπρεπε να το τελειώσουμε στο 1-0 στην ευκαιρία μας, δεν το κάναμε. Όμως, αυτή η ομάδα δυναμώνει μέσα από τις δύσκολες στιγμές. Αν έχουμε τη νοοτροπία που έχουμε πάντα και όχι αρνητική ενέργεια, όλα θα είναι εντάξει. Είμαστε οι πρωταθλητές και αυτό 'φτιάχνει' τους αντιπάλους μας αλλά παλεύουμε για τη ζωή μας."

Διαβάστε ακόμη

Ισπανία - Ολλανδία 1-5

News 24/7

24MEDIA NETWORK