Τόμας Τούχελ: Τρώει άκυρο από ομάδα που περιμένει μήνες

Την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας φέρεται πως δε θα κάνει πραγματικότητα ο Τόμας Τούχελ σύμφωνα με δημοσίευμα.

FILE - Chelsea's head coach Thomas Tuchel leaves after the Champions League group E soccer match between Dinamo Zagreb and Chelsea at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 6, 2022. Thomas Tuchel has been fired by Chelsea only one month into the season. The decision by Chelseas new ownership comes a day after the team lost to Dinamo Zagreb 1-0 in its first group match in the Champions League. Chelsea has lost two of its first six games in the Premier League. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Champions League AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αγγλίας με το μέλλον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, να είναι αβέβαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN οι ιθύνοντες της Αγγλικής Ομοσπονδίας σκοπεύουν να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο στον Σάουθγκεϊτ προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και για το EURO 2024.

Τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει ο Τόμας Τούχελ ο οποίος προ μηνών έχασε τη θέση του από τον πάγκο της Τσέλσι και φέρεται να περιμένει στη γωνία σε ενδεχόμενη απόλυση του Σάουθγκεϊτ.

Όπως αναφέρει όμως το αγγλικό Μέσο, ακόμα και σε περίπτωση που ο Σάουθγκεϊτ αποχωρήσει από τον πάγκο της Αγγλίας, ο αντικαταστάτης του δεν θα είναι ο Τούχελ αλλά ένας εκ των Μπρένταν Ρότζερς, Γκράχαμ Πότερ ή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Θυμίζουμε ότι ο Τόμας Τούχελ είχε ακουστεί έντονα και για τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας στον οποίο όμως παραμένει, τουλάχιστον μέχρι το EURO 2024, ο Χάνσι Φλικ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ζόρζε Μέντες στήνει νέο μαγαζί στην Αγγλία με τεράστιο "μπαμ" που δεν είναι ο Ρονάλντο

Ρεάλ, έχει αντικαταστήσει Μόντριτς - Κρόος για τα επόμενα 10 χρόνια αθόρυβα

Μουντιάλ 2022: Πάει σπίτι ο διαιτητής που έκανε έξαλλο τον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK