Τον αγόρασε η ομάδα και ο Τούχελ δεν του έχει μιλήσει μέχρι σήμερα, το αδικημένο "φάντασμα" του Μόναχου έχει απειροελάχιστα λεπτά συμμετοχής

Εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα με προσδοκίες, όμως δεν περίμενε να είναι θεωρείτε αόρατος στην προπόνηση και τα αποδυτήρια από τον Γερμανό τεχνικό.

FILE - Granada's Bryan Zaragoza pushes Barcelona's Ilkay Gundogan during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Barcelona at Los Carmanes Stadium in Granada, Spain, on Oct. 8, 2023. Bayern Munich is signing Spain winger Bryan Zaragoza from struggling La Liga team Granada, with the deal set to go through in July. The German champion said Wednesday Dec. 6, 2023 that the 22-year-old Zaragoza would sign a five-year contract running through to 2029 when he joins Bayern at the end of the season. (AP Photo/Fermin Rodriguez, File)
(AP Photo/Fermin Rodriguez, File) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπράιαν Σαραγόσα δεν αγωνίζεται στην Μπάγερν μετά την ένταξή του σε αυτήν τον Ιανουάριο, λόγω της τελεσίδικης απόφασης του Τόμας Τούχελ...

Ο Μπράιαν φέρεται να ξεκίνησε μαθήματα Αγγλικών και Γερμανικών προκειμένου να επιταχύνει την ενσωμάτωσή του στη Γερμανία, προπονείται καλά και έχει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων της ομάδας. "Ο λόγος όμως που δεν παίζει είναι πέρα από την προσαρμογή και το γλωσσικό εμπόδιο.

Ο Τόμας Τούχελ δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Μπράιαν από τότε που ο τελευταίος ήρθε στον σύλλογο, καθώς δεν ήταν επιθυμία του προπονητή να φέρει τον Ισπανό τον Ιανουάριο". Αυτή η για πολλούς αντιεπαγγελματική στάση έχει προκαλέσει ερωτηματικά αναφορικά με τις ευκαιρίες για την αξιοποίηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ αγοράστηκε από την Γρανάδα έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ και όμως δεν έχει πάνω από 2 συμμετοχές (35 λεπτά) μέχρι και σήμερα. Πάντως, στο πρώτο μιστό της χρονιάς ο Ισπανός μέτρησε 6 τέρματα και δύο ασίστ σε 23 συμμετοχές.

Αν κάποιος ποδοσφαιριστής μπορεί να ανακουφίστηκε περισσότερο με την απόφαση αποχώρησης του Τούχελ το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπράιαν, το "φάντασμα του Μόναχου"

Διαβάστε περισσότερα

Ο Βορειοκορεάτης Κριστιάνο Ρονάλντο που έπεσε θύμα πολιτικών αποφάσεων και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

Κίμιχ, η επόμενη μέρα: Οι ομάδες που τον ενδιαφέρουν και οι τρεις που δεν θέλει να βλέπει

News 24/7

24MEDIA NETWORK