Τότεναμ: "Αρπάζει" κλεισμένη μεταγραφή της Έβερτον στη θέση του Κέιν

Ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Βιγιαρεάλ, Αρνό Ντανζούμα φέρεται να δέιχνει η Τότεναμ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Villarreal's Amaut Danjuma reacts during the Europa Conference League Group C soccer match between Villarreal and Hapoel Beer-Sheva at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Αρνό Ντανζούμα με την φανέλα της Βιγιαρεάλ AP

Μία μεταγραφή που αναμένεται να συζητηθεί ιδιαίτερα στο "Νήσι" είναι έτοιμη να κάνει η ομάδα της Τότεναμ καθώς σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για τον άσο της Βιγιαρεάλ, Αρνό Ντανζούμα.

΄Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, αν η μεταγραφή τελικά ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για τη "ληστεία" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου καθώς ο ποδοσφαιριστής πριν λίγες ημέρες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην ομάδα της Έβερτον, με την οποία έχει συμφωνήσει σε όλα.

Δεν αποκλείεται η μεταγραφή Ντανζούμα να σχετίζεται και με την μη επίτευξη συμφωνίας με τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πάντως πρόσφατα δήλωσε πως οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του θα αρχίσουν μετά από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ναυάγησε η επιχείρηση καμικάζι, ο "τρελός" είπε όχι στην Έβερτον

Ο Στέρλινγκ "έκοψε" τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Σίτι

Κανέλο Άλβαρεζ: Αποκαλύπτει τη στενή σχέση του με τον CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK