Ο Στέρλινγκ "έκοψε" τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Σίτι

Την ευκαιρία να παίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Σίτι φέρεται πως του στέρησε ο Ραχίμ Στέρλινγκ το καλοκαίρι του 2021 σύμφωνα με δημοσίευμα.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after missing an opportunity to score during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ρονάλντο μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Μία ιστορία που αν είχε γίνει αίσιο τέλος σίγουρα θα είχε ανατρέψει τα υπάρχοντα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο φέρνει στο φως η Mundo και αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πορτογάλος σταρ θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2021 αν ο Στέρλινγκ δεν ήταν αρνητικός στη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Πορτογάλος είχε παραδεχτεί στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν πως βρέθηκε ένα βήμα από τους "Πολίτες" το καλοκαίρι του 2021 αλλά η συμφωνία δε προχώρησε επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να προδώσει την μεγάλη του αγάπη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται επίσης πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα μόνο αρνητικός δεν ήταν σε πιθανή μετακίνηση του CR7 στην Μάντσεστερ Σίτι., παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών που υποστήριζαν ακριβώς το αντίθετο.

Όλα αυτά φέρεται να οδήγησαν τελικά τον Πορτογάλο στην Αλ Νασρ αλλά και σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά διαζύγια στην ιστορία.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανέλο Άλβαρεζ: Αποκαλύπτει τη στενή σχέση του με τον CR7

Τζόρνταν - Πίπεν: Ο γιος του GOAT σε σχέση με την πρώην του καλύτερου συμπαίκτη του

Ασένσιο: Μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που πάει Μπαρτσελόνα μετά το 1996

News 24/7

24MEDIA NETWORK