Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι τηλεφώνησε σε αστέρι της Τσέλσι και ζήτησε να γίνει ότι με Λουκάκου - Ίντερ

Στον Καλιντού Κουλιμπάλι φέρεται πως τηλεφώνησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να γίνει κάτοικος Τορίνου από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri directs his players during the Europa League play-off second leg soccer match between Nantes and Juventus FC at the La Beaujoire stadium, Thursday, Feb.23, 2023 in Nantes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους AP

Με θετικό τρόπο εξελίσσεται η χρονιά για την Γιουβέντους καθώς πρόσφατα της επιστράφηκαν οι 15 βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί εξαιτίας διάφορων... αλχημειών που ανακαλύφθηκαν στα λογιστικά της ενώ πήρε την πρόκριση και στα ημιτελικά του Europa League.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κάνει ήδη τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο, παρά το γεγονός πως η παραμονή του στον σύλλογο μόνο βέβαιη δεν μοιάζει, και σύμφωνα με το GazzettadelloSport κάνει τα πάντα για να φέρει στην Γιούβε έναν πρώην κάτοικο Ιταλίας.

Ο λόγος για τον άσο της Τσέλσι, Καλιντού Κουλιμπαλί, στον οποίο, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τηλεφώνησε ο Αλέγκρι προκειμένου να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, με τον Σενεγαλέζο να ευχαριστεί για το ενδιαφέρον αλλά να μην μπορεί να πει περισσότερα.

Ο παίκτης αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και μόνο χαρούμενος δεν δείχνει να είναι από το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του συλλόγου.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Αλέγκρι και με σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή θέλει να πειστεί η Τσέλσι προκειμένου να γίνει ό,τι και στην περίπτωση του Λουκάκου με την Ίντερ, δηλαδή να πάει ο Κουλιμπαλί ως δανεικός στην ιταλική ομάδα και να συζητηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι το ενδεχόμενο αγοράς του.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Κουλιμπαλί με την αγγλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 ενώ ο παίκτης εισπράττει περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως ποσό που σίγουρα πρέπει να ρίξει προκειμένου να γίνει κάτοικος Γιούβε.

Διαβάστε Περισσότερα

"Κάηκε" η Νάπολη με την νίκη τίτλου και ο Κβαραντόνα ξεσάλωσε

Γιουνάιτεντ: Ο Κασεμίρο εντυπωσίασε τους συμπαίκτες του με την πρωτοβουλία του

Μπαρτσελόνα: Ο Τερ Στέγκεν ισοφάρισε ασύλληπτη επίδοση που θυμίζει άλλες εποχές

News 24/7

24MEDIA NETWORK