Τότεναμ: Ο Λέβι βρήκε τον αντί-Έρικσεν από ομάδα που υποβιβάζεται, τρελάθηκε με τη συνεργασία που είχε με τον Κέιν

Ο Ντάνιελ Λέβι είδε τον παίκτη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Έρικσεν που από τότε που έφυγε το κενό του δεν γέμισε από κανέναν.

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Κέιν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι έχει καταλήξει σε μεταγραφή για την ομάδα του το καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κέντρισε το ενδιαφέρον του παράγοντας στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ουκρανία λόγω της συνεργασίας που είχε με τον Χάρι Κέιν.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Μάντισον που αν η Λέστερ υποβιβαστεί τότε η τιμή του θα πέσει πάρα πολύ και ο 26χρονος θα βγει στην αγορά με τεράστια ευκαιρία να κάνει επιτέλους το βήμα προς τις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας.

Στο Νησί, μάλιστα, σημειώνουν ότι ο 26χρονος πρώην της Νόριτς προορίζεται ως αντικαταστάτης του Έρικσεν. Οι Λονδρέζοι θεωρούν πως από τότε που έφυγε ο Δανός από την Τότεναμ κανείς παίκτης δεν κατάφερε να γίνει τόσο επιδραστικός playmaker.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Τι πρέπει να περιμένει ο GOAT για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ σε εμφύλιο για το "βουνό" της Νάπολι

Ο Ενγκολό Καντέ είναι part of the project και αναβαθμισμένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK