Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου καλοβλέπει το reunion με το αστέρι της Αλ Ιτιχάντ που ψάχνεται για Ευρώπη

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζότα της Αλ Ιτιχάντ έχει εκδηλώσει η Τότεναμ σύμφωνα με δημοσίευμα των TIMES.

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου καλοβλέπει το reunion με το αστέρι της Αλ Ιτιχάντ που ψάχνεται για Ευρώπη
Ο Άγγελος Ποστέκογλου γνωρίζει την αποθέωση AP

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής βρίσκεται η Τότεναμ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αφορά παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο λόγος για τον Ζότα, τον οποίο ο "Ποστ" είχε για παίκτη κατά τη θητεία του στη Σέλτικ και βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο... reunion, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ανάρτησή τους οι TIMES.

Ο 24χρονος Πορτογάλος άσος της Αλ Ιτιχάντ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας και ψάχνεται για την επιστροφή στην Ευρώπη έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έβγαλε από τα ταμεία της για την απόκτηση του παίκτη ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, με τον Πορτογάλο να έχει μόλις 1 γκολ στις 8 παρουσίες του σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα με τη γραμμή κρούσης, τα "Σπιρούνια" ψάχνονται και για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αφορά πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν κάνει κίνηση-ματ για να χαλάσει τα σχέδια του Φλορεντίνο Πέρεθ

Ο Οπέντα τρέλανε την Σίτι και "κάλεσε" τα κορυφαία κλαμπ να ενεργοποιήσουν την τιμή ευκαιρίας

Η Μπάγερν θωράκισε με... τούβλα μέχρι το 2025 τους δύο πυλώνες της

News 24/7

24MEDIA NETWORK