Τότεναμ: Οι Λονδρέζοι δεν ξεμπερδεύουν άμεσα με τον Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Τότεναμ, αλλά φαίνεται πως θα δεν αποχωρήσει άμεσα από το κλαμπ.

Tottenham's head coach Antonio Conte reacts during the English FA Cup soccer match between Tottenham Hotspur and Portsmouth at Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday, Jan. 7, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Αντόνιο Κόντε AP PHOTO/KIN CHEUNG

Ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο σε ρεπορτάζ του έδωσε το δικό του update όσον αφορά στην υπόθεση: Τότεναμ - Κόντε. Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ ο συμπατριώτης του αναμένεται να τελειώσει από τους Λονδρέζους το καλοκαίρι όταν δηλαδή εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Η Τότεναμ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο και η ιστορία τους θα τελειώσει...

Μάλιστα, δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας επισήμανε τις προηγούμενες μέρες πως ο Αντόνιο Κόντε είναι το φαβορί για να αναλάβει την Γιουβέντους στην επόμενη μέρα του συλλόγου έπειτα από το σκάνδαλο που έφερε ποινή -15 βαθμών κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θ' αφήσει τη Μεγάλη Κυρία εκτός Ευρώπης.

Επίσης, σημαντικό είναι να δούμε τι θα συμβεί και με τον Φάμπιο Παράτιτσι. Ο τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ έχει τιμωρηθεί από τις ιταλικές Αρχές με αποκλεισμό για κάποιο χρονικό διάστημα από το ποδόσφαιρο και οι αρμόδιοι φέρονται να θέλουν αυτή η τιμωρία να επεκταθεί και στην Αγγλία.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Η Ρόμα θέλει παίκτης της Τσέλσι, αλλά κολλάει στο τεράστιο συμβόλαιο

Λίβερπουλ: Η Τσέλσι αργεί την ανανέωση και ο Κλοπ θέλει να κλέψει το παιδί των Λονδρέζων

News 24/7

24MEDIA NETWORK