Τότεναμ, Τούχελ: Δεν είναι το φαβορί για να αναλάβει τους Λονδρέζους, άλλος βρίσκεται προπορεύεται

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Αντόνιο Κόντε ν' απομακρύνεται από την Τότεναμ. Ωστόσο, ο Τούχελ δεν είναι το φαβορί.

FILE - Chelsea's head coach Thomas Tuchel leaves after the Champions League group E soccer match between Dinamo Zagreb and Chelsea at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 6, 2022. Thomas Tuchel has been fired by Chelsea only one month into the season. The decision by Chelseas new ownership comes a day after the team lost to Dinamo Zagreb 1-0 in its first group match in the Champions League. Chelsea has lost two of its first six games in the Premier League. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Champions League AP

Γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες πως σε περίπτωση που η Τότεναμ αποφασίσει να απομακρύνει τον Αντόνιο Κόντε, τότε ο Τόμας Τούχελ θα σκεφτεί σοβαρά να αναλάβει τη θέση του νέου προπονητή των Πετεινών.

Για τον ρεπόρτερ Μπεν Τζέικομπς, όμως, η ιστορία έχει διαφορετική εκδοχή. Ο Τούχελ μπορεί να θέλει αλλά οι Λονδρέζοι δεν τον έχουν ως πρώτη επιλογή. Προηγούνται άλλοι προπονητές.

Και η διαπλοκή στην ανάλυση του δημοσιογράφου είναι αυτά που αναφέρει ότι οι Άγγλοι σκέφτονται την επιστροφή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο οποίος φαίνεται να βρίσκεται ψηλότερα στις επιλογές σε σύγκριση με τον Γερμανό πρώην κόουτς της Τσέλσι.

Άλλωστε ο Ποτσετίνο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την Τότεναμ και δεν αποκλείεται να του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία. Πάντως, για να γίνουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να φύγει από τη θέση του ο Αντόνιο Κόντε.

Διαβάστε περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Λούκα Ντόντσιτς: Η εσωτερική όψη του "τέρατος" που οδηγεί ο Σλοβένος

Ντάνι Άλβες: Η στιγμή που το μεταγωγών οδηγεί τον Βραζιλιάνο στη φυλακή

News 24/7

24MEDIA NETWORK