Τραορέ, Ενόχ, ακόμη και Γκαργκάνο

Στην τελική ευθεία έχουν μπει στον Ολυμπιακό τα θέματα της απόκτησης αμυντικού μέσου, αλλά και ενός χαφ με περισσότερο δημιουργικές ικανότητες. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε επαφές με αρκετούς συλλόγους και ποδοσφαιριστές και από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις.

Τραορέ, Ενόχ, ακόμη και Γκαργκάνο

Στελέχη της διοίκησης τονίζουν πως "θα αποκτηθεί πολύ καλός αμυντικός χαφ και πιθανότατα ένας ακόμα παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Φέισα, αλλά πιο γρήγορος και με καλή κάθετη πάσα".

Ο Μπακάιγ Τραορέ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις (μέσω του ατζέντη του) με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Μίλαν για την απόκτησή του.

Ακόμη ποδοσφαιριστής που δήλωσε ότι είναι σε επαφές με τους "ερυθρόλευκους" είναι ο Ενιόγκ Ενόχ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού χτύπησε την πόρτα του Άγιαξ, ενώ ο παίκτης είπε στους ανθρώπους του "Αίαντα" ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας και όχι στην Κρίσταλ Πάλας.

Ανοιχτή επικοινωνία υπάρχει και με τον (πρώην συμπαίκτη του Τραορέ στη Μίλαν) Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος προπονείται και έχει συζητήσεις με την Άρσεναλ. Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος έχει αφήσει ανοιχτό παράθυρο στον Ολυμπιακό και στην Πλατεία Αλεξάνδρας εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Την ίδια ώρα τόσο ο Πάπε Ντιόπ όσο και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, που είναι θετικοί για τη μετακίνησή τους στον Ολυμπιακό, αναμένουν από τους "ερυθρόλευκους" να ανεβάσουν την προσφορά τους σε Λεβάντε και Μπαστιά αντίστοιχα ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Οι Πειραιώτες "χτυπούν" σε πολλά μέτωπα, παρακολουθούν την υπόθεση του Ουρουγουανού Βάλτερ Γκαργκάνο (Νάπολι), ενώ δημοσιεύματα στη Γερμανία κάνουν λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με τον Δανό Γουίλιαμ Κβιστ (Στουτγκάρδη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK