Τρελό! Παίκτης της Ρεάλ έπεσε θύμα διάρρηξης κατά τη διάρκεια του τελικού

Θύμα ληστείας έπεσε ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού με την Οσασούνα σύμφωνα με το ESPN.

Real Madrid's Luka Modric, left, reacts after Girona's Taty Castellanos scored his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Girona and Real Madrid, at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Tuesday, April 25, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς AP

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα για το Copa del Rey εξελίχθηκε ο Ροντρίγκο, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον συμπατριώτη του, Βινίσιους Τζούνιορ.

Η χαρά του Βραζιλιάνου δεν κράτησε για πολύ καθώς με την επιστροφή του στο διαμέρισμά του στην Μαδρίτη αντίκρυσε ένα τραγικό θέαμα.

Συγκεκρίμενα, σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, κατά τη διάρκεια της μεγάλης αναμέτρησης εισέβαλλαν διαρρήκτες στο σπίτι του Ροντρίγκο, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς πήραν στην κατοχή τους καθώς και το αν βρισκόταν στο σπίτι κάποιο συγγενικό πρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Δείτε την ανάρτηση του ESPN

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μετά τον Μπέλιγχαμ, κινείται και για τον διάδοχο του Καρβαχάλ

Λίβερπουλ: Φεύγει και ο ποδοσφαιριστής με τα 76 λεπτά συμμετοχής, έχει πρόταση από ισπανικό σύλλογο

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε έχει συμβόλαιο αλλά άφησε υπονοούμενα για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK