"Τσακώθηκαν" για τη Γάζα Μπάρτον και Μπεναγιούν

Ένα "τιτίβισμα" του Τζόι Μπάρτον αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ιντερνετική μάχη ανάμεσα στον 31χρονο ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ και τον πρώην συμπαίκτη του στην ΚΠΡ, Γιόσι Μπεναγιούν.

"Τσακώθηκαν" για τη Γάζα Μπάρτον και Μπεναγιούν

Ένα "τιτίβισμα" στο twitter αποτέλεσε αφορμή για τσακωμό μεταξύ δύο πρώην συμπαικτών στην ΚΠΡ, του Άγγλου Τζόι Μπάρτον και του Ισραηλινού Γιόσι Μπεναγιούν.

Ο Μπάρτον σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη λωρίδα της Γάζας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν ήταν κάποιος άλλος αντί του Ισραήλ, η Δύση θα είχε παρέμβει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Αθώα παιδιά σφαγιάζονται. Αυτό πρέπει να σταματήσει»

Τότε παρενέβη ο Μπεναγιούν απαντώντας τα εξής:«Φίλε, τα πράγματα δεν μπορούν ποτέ να αλλάξουν, ήσουν ηλίθιος και θα παραμείνεις ηλίθιος για όλη σου τη ζωή... Ντροπιαστικό»

O Mπάρτον δεν άφησε ασχολίαστη την προσβολή του πρώην συμπαίκτη του λέγοντας: «Αρχικά, δεν μπορείς να λες κάποιον ηλίθιο με τόσο κακή γραμματική. Κατά δεύτερον, δεν μπορείς και δεν πρέπει να σκοτώνεις αθώα παιδιά»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: « Τρίτον δεν μπορείς να διώχνεις τους ανθρώπους από την γη τους επειδή ένα μυθιστοριματικό κείμενο χιλιάδων ετών στο υπαγορεύει»

Τέλος, ο Μπάρτον τόνισε: « Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου να είστε καλά και ασφαλείς, και να παραμείνετε έτσι καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής».

Δείτε τις αναρτήσεις:





News 24/7

24MEDIA NETWORK