Γκβάρντιολ: Η αστρονομική ρήτρα για το καλοκαίρι του 2024

Εάν η Λειψία καταφέρει να κρατήσει τον Γκβάρντιολ έως το καλοκαίρι του '24 τότε μ' ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό ο παίκτης φεύγει.

Leipzig's Josko Gvardiol celebrates after scoring his side's opening goal during the UEFA Champions League round of sixteen first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Andreas Gora)
Ο Γβκάρντιολ μετά από το γκολ του με την Σίτι AP PHOTO/ANDREAS GORA

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ αυτή τη στιγμή είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Λειψίας και οι Γερμανοί τον έχουν βάλει σε... γυάλα για να μην τους φύγει το καλοκαίρι. Κι όχι άδικά αφού σύμφωνα με δημοσίευμα για το '24 υπάρχει μία αστρονομική ρήτρα στο συμβόλαιο του Κροάτη στόπερ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως το καλοκαίρι του '24 εάν μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες πληρώσει την Λειψία 110.000.000 ευρώ, τότε ο Γκβάρντιολ θα είναι ελεύθερος να φύγει. Το ποσό τεράστιο κι αν βρεθεί κλαμπ να το καλύψει (μπορεί βέβαια η δουλειά να γίνει και νωρίτερα), τότε 23χρονος θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού, πάνω από τον Μαγκουάιρ που βρίσκεται τώρα στην κορυφή.

Κατά καιρούς γραφτεί πολλά όσον αφορά τους μνηστήρες του Γιόσκο Γκβάρντιολ. Κυριαρχούν αυτή την περίοδο οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Σίτι, ενώ αναφορές έχουν γίνει και στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε wonderkid της Μπάρτσα, τώρα έτοιμος να λάβει μέρος σε αγώνες ποδηλασίας σε χαλίκι

Ρεάλ: Το κάζο 100.000.000 ευρώ οδεύει προς τον επίλογό του

Γιουνάιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK