Τσάβι Σίμονς: Το πιο πολυσυζητημένο wonderkid έκανε δήλωση ανατροπή για το μέλλον του

Πώς θέλει να πετύχει σπουδαία πράγματα με την Αϊντχόφεν τα επόμενα χρόνια παρά το γεγονός πως όλοι μιλούν για επιστροφή του στην Παρί, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τσάβι Σίμονς.

PSG's Xavi Simons controls the ball during the French League One soccer match between Lille and Paris Saint Germain at Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq in Lille, France, Sunday, Feb. 6, 2022. (AP Photo/Michel Spingler)
Ο Τσάβι Σίμονς AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Στην ομάδα της ΑΪντχόφεν αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Τσάβι Σίμονς, το wonderkid με παρελθόν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της PSV, κάτι που έχει αναγκάσει την Παρί να σκέφτεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα επαναγοράς του ύψους 12.000.000 ευρώ και να τον κάνει πάλι δικό της.

Για το μέλλον του μίλησε ο ίδιος ο Σίμονς λέγοντας πως τον σταματούν στο δρόμο και του λένε πως η Παρί τον θέλει πίσω αλλά το συμβόλαιό του λέει πως για τα πέντε επόμενα χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστης της PSV και σκοπεύει να κάνει σπουδαία πράγματα με τη φανέλα της.

"...Πολλοί με σταματούν και μου λένε πως η Παρί με θέλει πίσω αλλά εγώ τους λέω πως έχω συμβόλαιο με την PSV για τα επόμενα 5 χρόνια. Θέλω να πετύχω ωραία πράγματα με την Αϊντχόφεν..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μεξικό: Τρελό! Διαιτητής έριξε γονατιά στα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή

Όσιμεν: Σπάει όλα τα ρεκόρ αλλά καραδοκεί ο "διάδοχός" του

Γιουβέντους: Η "αποκάλυψη" του Μουντιάλ λέει "όχι" στις προτάσεις και θέλει να μείνει για πάντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK