Τσάβι: "Σνομπάρει" την μεγάλη του αντίπαλο και τα νοκ άουτ και αποθεώνει τον δάσκαλο του

Τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την Μάντσεστερ Σίτι αποθέωσε σε δηλώσεις του ο Τσάβι λέγοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο με τον καλύτερο προπονητή ενώ δεν δίστασε να πετάξει την σπόντα του για τα νοκ άουτ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez, right, greats Manchester City's head coach Pep Guardiola ahead of a charity friendly soccer match between Barcelona and Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 24, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Γκουαρντιόλα και Τσάβι μαζί AP PHOTO/JOAN MONFORT

Το πρώτο του πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα αναμένεται να πανηγυρίσει το προσεχές διάστημα ο Τσάβι, καθώς βρίσκεται στο +11 από την Ρεάλ Μαδρίτης, 6 μόλις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Τσάβι ρωτήθηκε τόσο για την LaLiga όσο και για το ποια θεωρεί πως είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο και δεν δίστασε να αποθεώσει έναν από τους δασκάλους του.

Ο λόγος φυσικά για τον Πεπ Γκουαρντιόλα τον οποίο "ύμνησε" ο Τσάβι λέγοντας πως έχει κάνει τη Σίτι την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη εφαρμόζοντας διαρκώς νέες τακτικές εντός του αγωνιστικού χώρου.

"... Για μένα η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και ο Πεπ ο καλύτερος προπονητής. Μπορούν να κάνουν το τρεμπλ..."

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε λίγο άδικο το σύστημα των νοκ άουτ καθώς μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποκλειστεί η καλύτερη ομάδα ενώ θεωρεί πως η κατάκτηση της LaLiga θα του αφήσει την εντύπωση ότι έχει κάνει καλή δουλειά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πίκφορντ απέκρουσε το πέναλτι του Μάντισον με την "τακτική Ντε Χέα"

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήγε ύπουλα προς τον Μανέ και του... κατέβασε το σορτσάκι

Ικάρντι: Βόμβα! Βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK