Μπάγερν: Ο Τούχελ πήγε ύπουλα προς τον Μανέ και του... κατέβασε το σορτσάκι

Τον Σαντιό Μανέ θέλησε να πειράξει ο Τομάς Τούχελ και κατά την είσοδό του στην προπόνηση της ομάδας του κατέβασε το σορτσάκι.

Bayern's Sadio Mane is dejected after his team received a third goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Σαντιό Μανέ χαμογελαστός AP

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Μπάγερν Μονάχου τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο τιμόνι της ομάδας χωρίς να έχει καταφέρει να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο προς το καλύτερο ενώ λίγες δεν είναι και οι διαμάχες εντός αποδυτηριών επί των ημερών του με αποκορύφωμα τον τσακωμό του Σαντιό Μανέ με τον Λερουά Σανέ.

Ο Τούχελ θέλει να αλλάξει το κλίμα και μία από τις ενέργειές του προκειμένου να το πετύχει ήταν να το ρίξει στην πλάκα με θύμα του τον Σενεγαλέζο πρώην άσο της Λίβερπουλ.

Έτσι, κατά την είσοδό του στο γήπεδο για την προπόνηση της Μπάγερν, ο Γερμανός τεχνικός πλησίασε τον Μανέ, ενώ αυτός μιλούσε με μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας και του...κατεβάσε το σορτσάκι.

Ο Μανέ αιφνιδιάστηκε με την κίνηση του προπονητή του, ο οποίος συνέχισε χωρίς να συμβαίνει τίποτα προς το κέντρο του γηπέδου για να αρχίσει την προπόνηση.

Δείτε την ενέργεια του Τούχελ

Διαβάστε Περισσότερα

Απίθανο! Μικροί φίλοι της Νάπολι ξέσπασαν μετά την γκέλα

Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

Αντσελότι: Αποκάλυψε τον πρώτο στόχο της Ρεάλ για το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK