Ο Πίκφορντ απέκρουσε το πέναλτι του Μάντισον με την "τακτική Ντε Χέα"

Σκονάκι στο παγούρι του είχε κάνει τις εκτελέσεις του Μάντισον ο Πίκφορντ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Νταβίντ Ντε Χέα.

Everton's goalkeeper Jordan Pickford looks at the field during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at the Anfield stadium in Liverpool, England, Monday, Feb. 13, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πικφορντ AP

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στη Λέστερ και την Έβερτον για την Premier League με τον τερματοφύλακα των "Ζαχαρωτών" και διεθνή με την εθνική Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ, να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο λόγος είναι το πέναλτι που απέκρουσε με το σκορ στο 2-1 κατά της ομάδας του, στο οποίο εφάρμοσε την τακτική του Νταβίντ Ντε Χέα.

Συγκεκριμένα, ο Πίκφορντ είχε στο παγούρι του έναν πίνακα που έδειχνε τις εκτέλεσεις του Μάντισον και εμπιστεύτηκε το περίφημο 60%.

Στο "σκονάκι" του Άγγλου έγραφε πως ο Μάντισον κατά 60% εκτελεί στο κέντρο κάτι που θέλησε να ακολουθήσει ο Άγγλος και του βγήκε σε καλό.

Μάλιστα, μετά από την αναμέτρηση ο έμπειρος κίπερ μίλησε για την στιγμή του πέναλτι λέγοντας πως ήταν κάτι που προσπάθησε να μπερδέψει τον Μάντισον ώστε να τον αναγκάσει να εκτελέσει στο κέντρο της εστίας.

"...Έχει εξαιρετική εκτέλεση και περίμενε από εμένα να βουτήξω οπότε του έκανα διπλή μπλόφα. Ναι, πυροβολεί στη μέση τις περισσότερες φορές..."

Όσο για το σκονάκι ο Πίκφορντ αποθέωσε τον καμέραμαν λέγοντας πως ήταν πολύ καλός στο έργο του στην αναμέτρηση καθώς το πήρε χαμπάρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήγε ύπουλα προς τον Μανέ και του... κατέβασε το σορτσάκι

Απίθανο! Μικροί φίλοι της Νάπολι ξέσπασαν μετά την γκέλα

Ο φαν Νίστελροϊ κουνήθηκε στους ρυθμούς του Τεν Χαχ και αποθεώθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK