Τσέλσι: Εξετάζει επιστροφή "βόμβα" αξίας 70 εκατ.

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Τάμι Έιμπραχαμ εξετάζει η Τσέλσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Μία αναπάντεχη επιστροφή είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει να πραγματοποιήσει η ομάδα της Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Football Insider, οι ιθύνοντες των Μπλε εξετάζουν την επιστροφή ενός παιδιού των ακαδημιών της αγγλικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Τάμι Έιμπραχαμ ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα τη φετινή χρονιά και η διοίκηση της ομάδας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Μεγάλος σύμμαχος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην περίπτωση του Έιμπραχαμ είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει ίδιο μάνατζερ με τον άσο της ομάδας, Κάιλ Χάβερτζ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε tweet του και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει όρος που αναφέρει ότι η Τσέλσι έχει βάλει ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξεως των 70.000.000 ευρώ η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του.

Η Τσέλσι έχει αρκετά προβλήματα με το σκοράρισμα τη φετινή αγωνιστική περίοδο με το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ μόνο σίγουρο να μην είναι στην ομάδα, λόγω της υψηλής ρήτρας που του έχει βάλει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι πάντα στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Τσέλσι στην Ίντερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πιθανή τεράστια ανατροπή του σκηνικού για την πώληση της ομάδας

Μπενζεμά: Ανέβασε στόρυ "σπόντα" μετά από την βράβευση του Μέσι

Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή κυκλοφορεί ελεύθερη στην αγορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK