Τσέλσι: Διώχνει τον Πότερ για να πάρει πάλι προπονητή από την Μπράιτον

Η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει στη λίστα της τον Ντε Τζέρμπρι, δηλαδή τον προπονητή της Μπράιτον από εκεί που είχε πάρει τον Πότερ.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Η Μπράιτον ακούει Τσέλσι και ανοίγει τα ταμεία της ή κρύβει κόσμο για να μην γίνουν τίποτα... αρπαγές. Μετά από τον Γκράχαμ Πότερ, τον Κουκουρέγια και τη μεγάλη προσπάθεια για τον Καϊσέδο, οι Μπλε σύμφωνα με δημοσιεύματα, στοχεύουν σε μία ακόμη περίπτωση από το σύνολο των Γλάρων.

Στον προπονητή! Ναι, η Τσέλσι φέρεται να καλοβλέπει τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ο οποίος τα πάει εξαιρετικά και στην Αγγλία μετά από την Σασουόλο. Τι σημαίνει αυτό; Πως η διοίκησης των Λονδρέζων που πήρε τον Πότερ από την Μπράιτον, θέλει να τον αλλάξει με τον νέο προπονητή της Μπράιτον.

Ο Ιταλός κόουτς ανέλαβε τους Άγγλους τον Σεπτέμβριο του '22 και υπέγραψε συμβόλαιο έως το '26. Αυτό σημαίνει πως εάν η Τσέλσι κινηθεί θα πρέπει να πληρώσει ξανά την Μπράιτον για να πάρει τον προπονητή της.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ, Αρτέτα: Έχει ν' αλλάξει ρούχα από τις 15 Φλεβάρη

Η Οδύσσεια του Απόστολου Βέλλιου έληξε στο Τσβόλε

Μπράιτον: Έπαιξε μεγάλη μπάλα τους μεγάλους και κάνει ό,τι θέλει με τον Καϊσέδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK