Τσέλσι: Εξετάζει προπονητή - αποκάλυψη της PL

Ψηλά στη λίστα της Τσέλσι για να διαδεχθεί τον Γκράχαμ Πότερ φέρεται να βρίσκεται ο άνθρωπος που τον διαδέχθηκε και στην Μπράιτον, Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι.

Chelsea's head coach Graham Potter looks on ahead of the English FA Cup soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γκράχαμ Πότερ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα AP

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League.

Παρά το γεγονός πως η διοίκηση της Τσέλσι αναφέρει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Πότερ, δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για να τον διαδεχθούν.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους ιθύνοντες της Τσέλσι να κάνουν πρόταση σε κορυφαίο προπονητή, λαμβάνοντας άμεσα αρνητική απάντηση, αλλά και να έχουν φτιάξει μία λίστα με τέσσερα μεγαθήρια τα οποία επιθυμούν να τον διαδεχθούν.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Football Insider ένας από τους προπονητές που εξετάζει η Τσέλσι είναι ο διάδοχος του Γκράχαμ Πότερ στη Μπράιτον.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι ο οποίος βρίσκεται στην αγγλική ομάδα από τον περασμένο Σεπτέμβρη έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Ιταλός προπονητής με παρελθόν, μεταξύ άλλων, σε Σασουόλο και Σαχτάρ Ντόνετσκ φέρεται να χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης της ομάδας η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει δώσει τελεσίγραφο δύο παιχνιδιών στον Άγγλο προπονητή για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση

Διαβάστε Περισσότερα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Εξετάζεται ως ύποπτος ο σταθμάρχης, κατέθεσαν ήδη τρία άτομα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αναβλήθηκαν οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τριήμερο εθνικό πένθος, αναστέλλονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK