Τσέλσι: Λέει ότι δεν διώχνει τον Πότερ αλλά έκανε πρόταση σε ελίτ προπονητή που την απέρριψε

Επίσημη πρόταση στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κατέθεσε η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min με τον Αργεντίνο να δίνει άμεσα αρνητική απάντηση.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Την αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ από τον πάγκο της Τσέλσι φέρεται πως έχει αποφασίσει ο πρόεδρος της ομάδας,Τοντ Μπέλι, μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, παρά τις δηλώσεις περί στήριξης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min που αναπαράγει και το Sportsbible, η διοίκηση της Τσέλσι έκανε ήδη πρόταση σε πρώην προπονητή των Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Πότερ.

Ο λόγος για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος έδωσε ήδη αρνητική απάντηση στους ιθύνοντες των "μπλε", σεβόμενος το παρελθόν του στην ομάδα της Τότεναμ.

Πάντως. πέρα από τον Ποτσετίνο στη λίστα της ομάδας βρίσκονται και άλλα τρία ελίτ ονόματα, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο Πότερ προτού οριστικοποιηθεί η συμφωνία με κάποιον άλλο προπονητή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Στο στόχαστρό της η δανέζικη έκδοση του Χάαλαντ

Η απόλυτη έκπληξη: Ο Τζέραρντ στη λίστα αδιανόητα πλούσιας ομάδας

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ θέλει να του φέρει αστέρι της PL

News 24/7

24MEDIA NETWORK