Τσέλσι: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί αν αποχωρήσει ο Πότερ

Τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γκράχαμ Πότερ φέρεται να έχει φτιάξει η Τσέλσι καθώς μόνο βέβαιο δεν μοιάζει το μέλλον του προπονητή στην ομάδα.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Δεν έχουν τέλος τα αρνητικά αποτελέσματα για την Τσέλσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ο πρόεδρος της ομάδας, Τόντ Μπέλι, ψάχνει να βρει λύσεις με κάθε τρόπο.

Η αρχή έγινε με την άμεση απόλυση του Τόμας Τούχελ μετά από τις κακές εμφανίσεις στην αρχή της χρονιάς ενώ σειρά είχε το ρεσίταλ μεταγραφών ύψους 360.000.000 ευρώ στη χειμερινή περίοδο.

Πλέον, αμφίβολο φέρεται να είναι στην ομάδα το μέλλον του Γκράχαμ Πότερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το GOAL, τέσσερις είναι οι υποψήφιοι που εξετάζονται από τους ιθύνοντες της ομάδας για να τον αντικαταστήσουν.

Ο λόγος για τους ελεύθερους Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Λουίς Ενρίκε και Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βέβαια πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα της F1, και τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ατλέτικο στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως τονίζει το προαναφερθέν δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ακόμα και εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει θέμα Πότερ καθώς η υπομονή του Μπέλι εξαντλείται.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Ο Ρομάνο αποκάλυψε τα νέα δεδομένα για το συμβόλαιό του

Γιουνάιτεντ: Διέρρευσαν οι δύο προσφορές, τι ζητούν οι Γκλέιζερς

Νιούκαστλ: Στοχεύει σε "πολυεργαλείο" με καριέρα σε Παρί και Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK