Τσέλσι: Φεύγει αστέρι της που έλαμψε στο Μουντιάλ 2022 και η Νιουκάστλ έτοιμη για το "μπαμ"

Την κίνηση του χειμώνα θέλει να κάνει η ομάδα της Νιουκάστλ σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Ψάχνεται για Πούλισικ.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Τις εντυπώσεις έκλεψε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ ο νυν άσος της Τσέλσι και σταρ της εθνικής των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισικ.

Ο Πούλισικ, που ανήκει στην ομάδα της Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2019 έχει χάσει τη φανέλα βασικού υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Γκράχαμ Πότερ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα ήθελαν τον Αμερικάνο χαφ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουάριου, αλλά και την Νιουκάστλ να ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA η Νιουκάστλ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του οποίου η παραμονή στην ομάδα της Τσέλσι μόνο πιθανή δε μοιάζει αυτή τη στιγμή.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η λονδρέζικη ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως τον ποδοσφαιριστή θέλουν κι άλλες ομάδες της Premier League ώστε να τον πουλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πάει για Ράμος κι αφήνει στην Άρσεναλ τον διακαή πόθο του Τεν Χαχ

Ισπανία: Ανοιχτή η αρχηγική επιστροφή με Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο

Μπουονανότε: Τον ψάχνουν για λύση συμβολαίου, αυτός εξαφανισμένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK