Αλ Νασρ: Οι Ισπανοί βλέπουν πακέτο CR7 και Ράμος στην ομάδα

Τον Σέρχιο Ράμος φέρεται πως θέλει να αποκτήσει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Αλ Νασρ, σύμφωνα με την MARCA.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos, left, after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τον Σέρχιο Ράμος AP

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ,καθώς η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει καταθέσει αστρονομική πρόταση στον Πορτογάλο αλλά η, κατά πολλούς, δεδομένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, μέσο που είχε αποκαλύψει πως ο CR7 έχει δεχτεί τεράστια πρόταση από την Αλ Νασρ, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν μαζί με τον Ρονάλντο να φέρουν στην ομάδα και τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή η Αλ Νασρ μπορεί να τον αποκτήσει μόνο με μεταγραφή, αλλιώς χρειάζεται να περιμένει έως τις 30/06 οπότε και ο Ράμος θα μείνει επίσημα ελεύθερος.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Αλ Νασρ να έχει ζητήσει από ορισμένους ποδοσφαιριστές της να φέρουν προτάσεις από άλλες ομάδες, ούτως ώστε η ομάδα να εξοικονομήσει χρήματα για να αποκτήσει και άλλους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές για χάρη του CR7.

Πάντως, ο Ράμος δεν είναι ο μόνος που υπάρχει στη λίστα της Αλ Νασρ αφού δημοσίευμα ανέφερε πως στη λίστα της ομάδας βρίσκονται και οι Ενγκολό Καντέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Μπρούινε: Η τρομακτική πρόβλεψη για τον Έρλινγκ Χάλαντ

Γιουνάιτεντ: Μετά τους Ρονάλντο και Σάντσο ο Τεν Χαχ έκανε "χουνέρι" και σε άλλο αστέρι της ομάδας

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ήθελε τον Χάκπο, αλλά κάποιοι μέσα στο κλαμπ όχι

News 24/7

24MEDIA NETWORK