Τσέλσι: Κάνει τεράστια ανατροπή στην υπόθεση Μάουντ με "κρυφό όπλο"

Την συμβολή του Φρανκ Λάμπαρντ προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην υπόθεση του Μέισον Μάουντ θέλει η Τσέλσι, λόγω και της καλής σχέσης μεταξύ των δύο.

Chelsea's Mason Mount reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Μέισον Μάουντ AP PHOTO/IAN WALTON

Στον πάγκο της Τσέλσι επέστρεψε με την ιδιότητα του υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Φρανκ Λάμπαρντ, λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από την Έβερτον.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Άγγλου στον πάγκο των μπλε, μετά από την πρώτη του θητεία από το 2019 έως το 2021 και εκεί θα ξανασυναντήσει έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο ανέδειξε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο λόγος για τον Μέισον Μάουντ, με τον οποίο ο Λάμπαρντ είχε συνεργαστεί πλην της Τσέλσι και στην Ντέρμπι όταν ο ένας αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τους Μπλε και ο άλλος έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά, του το FootMercato, δεν αποκλείεται η σχέση του Λάμπαρντ με τον ποδοσφαιριστή να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Άγγλος τεχνικός ρωτήθηκε για τον Μάουντ, λέγοντας πως είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και θέλει να συζητήσει άμεσα μαζι του καθώς γνωρίζει πως έχει ταλαιπωρηθεί και από κάποιους τραυματισμούς.

"... Ο Μέισον ήταν φανταστικός παίκτης για μένα σε Ντέρμπι και Τσέλσι. Ξέρω ότι είχε κάποιους μικροτραυματισμούς. Πρέπει να του μιλήσω και να μάθω που είναι. Είναι ένας τεράστιος παίκτης για τη Τσέλσι..."

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Μάουντ με τη Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Λίβερπουλ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του εκεί το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

Παρί: Οι παίκτες κατηγορούν τον Γκαλτίε πως δίνει "ασυλία" σε δύο αστέρια του

Ιταλία: Το ταλέντο που ανακάλυψε από... σπόντα ο Μαντσίνι θέλει Ευρώπη, δύο οι μνηστήρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK