Τσέλσι: Μετά τον Έντσο παίρνει κι άλλον παίκτη από την Μπενφίκα

Σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Μορέιρα φέρεται πως έχει έρθει η Τσέλσι προκειμένου ο Πορτογάλος να γίνει κάτοικος Λονδίνου από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Enzo Fernandez of Argentina's River Plate kicks the ball during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Colo Colo at Monumental stadium in Santiago, Chile, Wednesday, April 27, 2022. (AP Photo/Esteban Felix)
Ο Έντσο Φερνάντες AP PHOTO/ESTEBAN FELIX

Τόσο την πρώτη την ομάδα όσο και τις ακαδημίες της Μπενφίκα φέρεται πως παρακολουθεί στενά η Τσέλσι καθώς μετά την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες βρίσκεται ένα βήμα πριν από την μεταγραφή και άλλου ποδοσφαιριστή από τους "Αετούς της Λισαβόνας".

Ο λόγος για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό της Πορτογαλικής ομάδας, Ντιέγκο Μορέιρα, ο οποιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της RECORD, θα γίνει κάτοικος Λονδίνου από το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και ληξει το συμβόλαιό του με την ομαδα.

Ο Μορέιρα πρόερχεται από τις ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης και πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2020, ενώ τη φετινή χρονιά έχει καταγράψει και 25 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπενφίκα Β αλλά και της ομάδας U19.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Πουλάει "τελειωμένο" παίκτη που κάποτε της κόστισε 36 εκατ.

Μαρία Γκουαρντιόλα: Πήγε στην Ίμπιζα και "αναστάτωσε" το Instagram

Λίβερπουλ: Λήγει το συμβόλαιο και του "γέρου" της ομάδας, τι λέει ο Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK