Μπαρτσελόνα: Πουλάει "τελειωμένο" παίκτη που κάποτε της κόστισε 36 εκατ.

Τον Κλεμέν Λανγκλέ θέλει να αγοράσει η Τότεναμ από την Μπαρτσελόνα με τους Μπλαουγκράνα να δέχονται να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Σε μία πώληση που θα την βοηθήσει να λύσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP βρίσκεται η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την Καταλανική SPORT.

Ο λόγος για τον Κλεμέν Λανγκλέ, ο οποίος τη φετινή περίοδο αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Τότεναμ, με τους Άγγλους να έχουν ξεκαθαρίσει πως επιθυμούν να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς του, με την Μπάρτσα πάντως να είναι διατεθειμένη να πει το "ναι"¨για την πώλησή του με ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Γάλλου με την ομάδα του Τσάβι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ενώ θυμίζουμε πως έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το καλοκαίρι του 2018 αντί 36.000.000 ευρώ από την Σεβίλλη.

Πάντως, αυτός δεν είναι ο μόνος "ξεχασμένος" από τον οποίο οι Μπλαουγκράνα αναμένεται να κερδίσουν χρήματα αφού κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τις περιπτώσεις των Ουμτιτί και Τρινκάο.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για αντι-Μαγκουάιρ

Μαρία Γκουαρντιόλα: Πήγε στην Ίμπιζα και "αναστάτωσε" το Instagram

Αστέρι της Τσέλσι που πωλήθηκε στην Κίνα για 60 εκατ. καλοβλέπει την επιστροφή στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK