Λίβερπουλ: Λήγει το συμβόλαιο και του "γέρου" της ομάδας, τι λέει ο Κλοπ

Για το μέλλον του Τζέιμς Μίλνερ ρώτηθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ λέγοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ο ίδιος σκέφτεται αρκετά το θέμα του μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις.

Liverpool's James Milner, right and Real Madrid's Luka Modric challenge during the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Τζέιμς Μίλνερ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Αρκετές είναι οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεκαθαρίζει πως θα γίνουν κάποιες προσθήκες χωρίς όμως η ομάδα να βγει εκτός του οικονομικού της πλάνου.

Εκτός από μεταγραφές, όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις με τους Κεϊτά, Φιρμίνο, που φέρεται να συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα, αλλά και Τσάμπερλειν να φεύγουν ως ελεύθεροι.

Πλην αυτών το ερχόμενο καλοκαίρι εκπνέει και το συμβόλαιο του Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος αποτελεί μέλος του ρόστερ από το καλοκαίρι του 2015 και πλέον στα 37 του υπάρχουν σκέψεις για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε ο ίδιος ο Κλοπ λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το συμβόλαιο του και βρίσκεται και ο ίδιος σε αναμμένα κάρβουνα.

Πάντως, τη φετινή σεζόν ο Άγγλος μέσος βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας καταγράψει 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τις δηλώσεις του Κλοπ για τον Μίλνερ

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Πουλάει "τελειωμένο" παίκτη που κάποτε της κόστισε 36 εκατ.

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για αντι-Μαγκουάιρ

Παρί: Ετοιμάζει πρόταση 150 εκατ. για την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK