Τσέλσι: Νάγκελσμαν και δύο "εκπλήξεις" στην κορυφή της λίστας

Μία τριάδα με προπονητές φέρεται πως έχει ξεχωρίσει ο Τοντ Μπέλι για να διαδεχθούν τον Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι, σύμφωνα με τους Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Μιγκέλ Ντιλέινι.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί ο Γκράχαμ Πότερ μετά από τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στην Premier League, με τους μπλε να εξετάζουν τις περιπτώσεις των διαδόχων του.

Πολλά είναι τα ονόματα που φέρεται να εξετάζει ο Τοντ Μπέλι και το επιτελείο του αλλα σύμφωνα με τους γνωστούς δημοσιογράφους, Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Μιγκέλ Ντιλέινι τρία είναι τα μεγάλα φαβορί.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το όνομα του πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, με τον οποίο μάλιστα φέρεται πως έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές.

Οι άλλοι δύο προπονητές που εξετάζονται σοβαρά είναι αυτό του ελέυθερου, μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά και του νυν προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Ποτσετίνο να έχει απορρίψει την Τσέλσι λόγω... Τότεναμ ενώ όσον αφορά τον Ντε Ζέρμπι η Μπράιτον φέρεται να του έχει βάλει ειδική ρήτρα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Ο παίκτης που "σόκαρε" την Νάπολι "αντιγράφει" τον Κβαρατσχέλια

Σίτι: Ο Πεπ έδωσε το πράσινο φως για αστέρι της μεγάλης του αγάπης, στα 90 εκατ. η τιμή του

Τσέλσι: Δύο παίκτες έδειξαν ήδη την χαρά τους για την αποχώρηση Πότερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK