Ρονάλντο: Δικηγόρος ζητά την απέλαση του από την Σαουδική Αραβία

Την απέλαση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Σαουδική Αραβία ζητά ο δικηγόρος Νουφ μπιν Άχμεντ μετά από την άσεμνη χειρονομία που έκανε ο Πορτογάλος προς τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo enters the pitch to play the Saudi Pro League match between Al Ettifaq FC and Al Nassr FC at Mrsool Park Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo)
Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τις κακές εμφανίσεις της Αλ Νασρ να έχουν αντίκτυπο στη συμπεριφορά του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αποκορύφωμα αποτέλεσαν οι δύο τελευταίες ενέργειες του στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ όταν ο Πορτογάλος πρώτα έκανε κεφαλοκλείδωμα σε αντίπαλο και έπειτα έπιασε τα γεννητικά του όργανα μπροστά από τους οπαδούς της αντιπάλου του επειδή φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μέσι.

Η τελευταία ενέργεια ενδέχεται να τον βάλει σε μπελάδες καθώς ο δικηγόρος Νουφ μπιν Άχμεντ, υποστηρίζει πως αυτή η συμπεριφορά του Κριστιάνο είναι έγκλημα που αν διαπραχθεί από αλλοδαπό συνεπάγεται με σύλληψη και απέλαση από τη χώρα.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως θα υποβάλει αναφορά στο δημόσιο για το συγκεκριμένο θέμα καθώς πρόκειται για μία δημόσια άσεμνη πράξη που σε άλλες περιπτώσεις τιμωρείται αυστηρά.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Έκανε τεράστια κίνηση για χάρη του Σανέ

Ζλάταν: Αν η Μίλαν σηκώσει το UCL "κινδυνεύει" το όνειρό του

Μπάγερν - Σιτι: Επικό! Σπίκερ είπε τον Ουπαμεκανό... Ουπαμαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK