Τσέλσι: Ο Έντζο ζήτησε για προπονητή τον ποδοσφαιρικό του "πατέρα"

Τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο φέρεται να ζήτησε ο Έντζο Φερνάντες από τους ιθύνοντες της Τσέλσι για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκράχαμ Πότερ.

Chelsea's Enzo Fernandez during the English Premier League soccer match between Chelsea and Fulham at Stamford Bridge stadium in London, Friday, Feb. 3, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Έντζο Φερνάντες AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League και μία από τις πιο δαπανηρές στην ιστορία του ποδοσφαίρου έκανε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Τσέλσι.

Ο λόγος για τον Έντζο Φερνάντες ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και ανάγκασε την αγγλική ομάδα να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 121.000.000 ευρώ.

Ο Έντζο δεν έχει πετύχει την Τσέλσι στο καλύτερο φεγγάρι της καθώς η ομάδα βρίσκεται μόλις στην 11η θέση της Premier League με μόνη θετική εξέλιξη της χρονιάς την είσοδο της στους 8 του Champions League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL, ο Έντζο φέρεται να έχει προτείνει στους ιθύνοντες της ομάδας ο διάδοχος του Πότερ στην επόμενη μέρα της Τσέλσι να είναι ο ποδοσφαιρικός του πατέρας.

Ο λόγος φυσικά για τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ, μετά από μία 8ετία στην ομάδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής βοήθησε τον Έντζο στα πρώτα του βήματα κάτι που ο Αργεντίνος μέσος της Τσέλσι εκτιμάει καθώς ξέρει τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στον σύλλογο.

Πάντως, η περίπτωση απόκτησης του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς οι Μπλε έχουν "προκρίνει" προπονητές με μεγαλύτερη εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

Τσάβι: Ολοκληρώνεται η "δοκιμασία", αυτές είναι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του

Λουκάκου: Η Τσέλσι "τρίβει" τα χέρια της με τα ρεκόρ του Βέλγου

News 24/7

24MEDIA NETWORK