Λουκάκου: Η Τσέλσι "τρίβει" τα χέρια της με τα ρεκόρ του Βέλγου

1 γκολ ανά 28.7 λεπτά συμμετοχής πετυχαίνει ο Ρομέλου Λουκάκου στο φετινό Champions League ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο σε όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε επί της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου η Ίντερ βάζοντας τα θεμέλια για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League.

Πρωταγωνιστής στο παιχνίδι ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος για άλλη μία φορά μπήκε ως αλλαγή και έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση.

Ο Βέλγος στράικερ παρά το γεγονός πως έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για τη φυσική του κατάσταση τόσο από τους ιθύνοντες της Ίντερ, με αποκορύφωμα την προσβλητική δήλωση για τα κιλά του, όσο και από αυτούς της Τσέλσι έχει καταφέρει το... ακατόρθωτο στο φετινό Champions League.

Συγκεκριμένα, σε 4 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 86 λεπτά που έχει βρεθεί εντός αγωνιστικού χώρου ο Βέλγος έχει καταφέρει να πετύχει 3 τέρματα κάτι που ισοδυναμεί με 1 γκολ ανά 28.7 λεπτά.

Θυμίζουμε οτι ο Λουκάκου αγωνίζεται στην Ίντερ με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι η οποία, παρά τα 113.000.000 ευρώ που ξόδεψε για την απόκτησή του δεν επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και ψάχνει τρόπο για να τον πουλήσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ κάνει την πρώτη μεγάλη αλλαγή λόγω εντάσεων

Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

Μπενφίκα - Ίντερ: Ο "αρνητής βολέ" έδειξε την κλάση του και κράτησε το μηδέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK