Νεϊμάρ: Η Παρί περιμένει "τα χειρότερα" παρά το πρόσφατο χειρουργείο

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Παρί με την κατάσταση του ΝεΪμάρ καθώς οι Γάλλοι θεωρούν πως καμία ομάδα δεν θα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του εξαιτίας του θέματος στον αστράγαλο.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Εκτός αγωνιστικής δράσης βρίσκεται ο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον αστράγαλο του τον οδήγησε σε χειρουργείο.

Πλέον ο "Νέι" βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να υπολόγιζεται πως θα γίνει από την ερχόμενη περίοδο.

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μόνο σε ησυχία δεν έχει αφήσει τους ιθύνοντες της Παρί οι οποίοι αμφιβάλλουν για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο 'Νέι" με την επιστροφή του στην δράση.

'Όπως αναφέρει η Parisien, η Παρί θεωρεί ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο ο Νεϊμάρ να βγάλει "καθαρές" ιατρικές εξετάσεις κάτι που αποκλείει ουσιαστικά το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η Παρί γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με τον αστράγαλο του αλλά παρά τις οδηγίες των γιατρών προτίμησε να προχωρήσει σε πιο συντηρηρικό πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Πάντως, ο Νεϊμάρ μετά από το χειρουργείο έχει ξεκαθαρίσει πως μεγάλη του επιθυμία είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Παρί και έπειτα να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Διαβάστε Περισσότερα

Λέστερ: Ο κίνδυνος υποβιβασμού φέρνει πώληση "βόμβα", οι δύο μνηστήρες

Ρεάλ: Wonderkid του Τεν Χαχ συμμετείχε στους πανηγυρισμούς και "φούντωσε" τα σενάρια

Ρεάλ: Wonderkid του Τεν Χαχ συμμετείχε στους πανηγυρισμούς και "φούντωσε" τα σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK