Γιουνάιτεντ: Πρώην συμπαίκτης του Μαγκουάιρ αποκάλυψε τι επηρεάζει την απόδοσή του

Πώς η κριτική στα social media επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του Χάρι Μαγκουάιρ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νεμάνια Μάτιτς.

Manchester United's Harry Maguire grimaces during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Στην Ρόμα υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νεμάνια Μάτιτς, μετά από μία πενταετία στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε στους "κόκκινους διαβόλους" σε μία περίοδο έντονης αμφισβήτησης όπου η ομάδα δεν πανηγύρισε κάποιον τίτλο και βασικά στελέχη της, όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ, δέχτηκαν σκληρή κριτική.

Γι΄αυτή την περίοδο αλλά και για την νέα αμφισβήτηση που δέχεται ο πρώην συμπαίκτης του μίλησε ο Μάτιτς, λέγοντας πως τα σχόλια που δέχεται ο Μαγκουάιρ στα social media επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή του.

"...Την πρώτη χρονιά έπαιζε σε κάθε ματς και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι αν σε δύο ή τρία παιχνίδια δεν είναι καλός,, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι θα τον κριτικάρουν και αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή του..."

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μάτιτς

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Η ομάδα των 600 εκατ. δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει

Ρονάλντο: Έχει τάσεις φύγης από την Αλ Νασρ και η Ρεάλ του προσφέρει ρόλο

Ζόρζε Μέντες: Πάει Βαρκελώνη και ξεκαθαρίζει το μέλλον τριών ταλέντων της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK