Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές φέτος, σύμφωνα με το Forbes

Τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου ανακοίνωσε το Forbes με την κορυφή να ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο Στη δεκάδα και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Cristiano Ronaldo gestures playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and Al Hilal is flanked by PSG's Lionel Messi during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι AP

Τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο ανακοίνωσε το αμερικάνικο περιοδικό Forbes με την κορυφή να ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR7 έχει συνολικά έσοδα που αγγίζουν τα 123.000.000 ευρώ αφήνοντας πίσω του τον μεγάλο του αντίπαλο στους αγωνιστικούς χώρους τα τελευταία 15 χρόνια, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εισέπραξε περίπου 118.000.000 ευρώ με την τριάδα να συμπληρώνει το νέο μεγάλο αστέρι του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ.

Στην τέταρτη θέση της λίστας βρίσκεται ο θρύλος του Παγκόσμιου μπάσκετ, Λεμπρόν Τζέιμς με 108,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο πυγμάχος, Κανέλο Άλβαρεζ, που έγινε γνωστός εξαιτίας του τσακωμού του με τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με έσοδα που αγγίζουν τα 100.000.000 ευρώ.

Το γκολφ δεν λείπει από την 10αδα , με τους Τζάστιν Τζόνσον και Φίλ Μίκελσον να καταλαμβάνουν την 6η και 7η θέση με έσοδα που αγγίζουν τα 97 και τα 96 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Την χρυση δεκάδα κλείνουν δύο αστέρια του ΝΒΑ και ο, κατά πολλούς, GOAT του τένις. Ο λόγος για τους Στεφ Καρί,με έσοδα που φτάνουν τα 91.000.000 ευρώ, Ρότζερ Φέντερερ με 86,5 εκατομμύρια ευρώ και Κέβιν Ντουράντ με 81 εκατομμύρια.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο Φέντερερ βρίσκεται εντός δεκάδας ενώ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάμπι Αλόνσο: Είναι πρώτος στόχος κορυφαίας ομάδας της Premier League

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ψάχνει και στην Πορτογαλία για τον αντι-Μπέλιγχαμ

Ρονάλντο: Έχει τάσεις φύγης από την Αλ Νασρ και η Ρεάλ του προσφέρει ρόλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK