Τσέλσι: Ο Μπέλι πουλάει Μεντί και φέρνει στον Ποτσετίνο κορυφαίο γκολκίπερ

Επίσημη πρόταση στην Ίντερ αναμένεται να καταθέσει το επόμενο διάστημα η Τσέλσι για την αγορά του Αντρέ Ονανά. Σύμφωνος και ο Ποτσετίνο με αυτή την επιλογή.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσέτινο (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα της Ίντερ πραγματοποιεί ο Αντρέ Ονανά, γεγονός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με το φαβορί για την απόκτησή του να είναι ξεκάθαρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Telegraph, για τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή αναμένεται να καταθέσει πρόταση στην Ίντερ εντός των επόμενων ημερών η Τσέλσι και ο λόγος αυτής της κίνησης δεν είναι άλλος από τον Μεντί.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας δεν φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η Τσέλσι και σκοπέυει να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να μην "μπλέξει".

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, η πρόταση των μπλε προς την ιταλική ομάδα για τον Ονανά αναμένεται να αγγίξει περίπου τα 40.000.000 ευρώ ενώ από την πώληση Μεντί υπολογίζει να βάλει στα ταμεία της ποσό της τάξεως των 50.000.000 ευρώ.

Η φετινή χρονιά δεν έχει εξελιχθεί και με τον καλύτερο τρόπο για τον νυν τερματοφύλακα της Τσέλσι, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που είχε, κάτι που δεν αποκλείεται να μειώσει τις απαιτήσεις των μπλε.

Με την απόκτηση Ονανά σύμφωνος είναι και ο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νέος τεχνικός της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο παίκτης που είναι στα "μαχαίρια" με τον Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γυρίσει

Χάλαντ: Είπε σε συμπαίκτη του να μην πάει για ποτό και εκείνος τον έστειλε στον πάγο του μπάνιου του

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να πάρει από την Μπάρτσα τον νέο "Γιάγια Τουρέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK